Kezdőlap 2. évad Variety – Interjú Shonda Rhimesszel

Variety – Interjú Shonda Rhimesszel

Írta: dee

Shonda Rhimes a Bridgerton producernője interjút adott a Varietynek, amiben beszél arról hány évaddal terveznek és, hogy miként jött a spinoff ötlete (Charlotte királynő):

Shonda Rhimes már korábban is indított el az útjukon színészeket, akik szupersztárokká váltak, de még őt is meglepte az év elején keletkező botrány, Regé-Jean Page miatt:

Azt imádtam, hogy létrehozhattuk ezt az erőteljes, izgalmas, csodálatos románcot. És most az egyszer a boldogan éltek, amíg meg nem haltak történetet kapták – mármint érted! Egy országos csatornánál 15 évet kell kitalálnia, hogy addig miért is kell külön élniük vagy akár együtt.

Page távozásának a hírére az internet gyászolt.

Nem igazán számítottam arra, hogy mindenkiből ilyen reakciót vált ez ki. Az a feltételezésem, hogy az emberek mit tudnak a romantikus regényekről…azt nagyon is túlbecsültem.

De Shonda Rhimes megérti az elkeseredésüket:

Az emberek ragaszkodnak a párokhoz, – úgy értem ezt mindenkinél jobban tudom. És szerintem ezt sikert jelent. De a kétségbeesésüket is megértem.

A Bridgerton esetében a második évad forgatása jelenleg zajlik még az Egyesült Királyságban, a Netflix pedig már a 4. évadig meghosszabbította a sorozatot. Rhimes a Varietynek elmondta, hogy arra számít, még jóval tovább fog tartani:

Nyolc Bridgerton testvér van, ami engem illet, így 8 évad van a Bridgertonból is. És talán még több is.

Rhimes jelenleg a Charlotte királyné spinoff sorozat megírására koncentrál, ami a Bridgerton “előzménye” és a sorozat egyik áttörő karakterére épül. Charlotte királynő egy valós királyi személy, aki III. György király felesége volt, nem is szerepel Julia Quinn regényeiben, de Rhimes és Chris Van Dusen bevezették ebbe a világba. Ami pedig a spinoff ötletét illeti…kicsit vicces történet:

Őszinte leszek: akkor történt, amikor Ted felvette a telefont, felhívott és azt mondta: Miért nem csinálunk egy sorozatot Charlotte királynőről? Megírnád egyáltalán?

De Ted Sarandosnak (a Netflix vezérigazgatójának) nem kellett kétszer kérdeznie:

Megszállottja vagyok Charlotte királynőnek és mindig a sorozat Beyoncejának hívtam/hívom. Folyamatosan mondogatom (hangosan), hogy imádom a parókáit, valahogy abban reménykedem, hogy valaki majd küld nekem is egy parókát és így én is abban járkálhatok.

 

 

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez