Kezdőlap Cast Next Gen Tehetségek listája 2021: The Hollywood Reporter

Next Gen Tehetségek listája 2021: The Hollywood Reporter

Írta: dee

Megjelent a The Hollywood Reporter által összeállított 2021-es Next Gen Tehetségek listája, amin rajta van Simone Ashley (Kate Sharma), Nicola Coughlan (Penelope Featherington) és Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton). A színésznőkről kaptunk egy rövid fotósorozatot és egy rövid interjút, amit már itt olvashattok és a 6 HQ minőségű képet megtekinthetitek a képtárba:

001.jpg002.jpg003.jpg004.jpg005.jpg006.jpg

A három színésznővel egy mi lenne ha interjút készített a The Hollywood Reporter, amit most elhoztunk nektek lefordítva:

Simone Ashleynek először nagyobb szerepe a Szexoktatásban volt, most pedig a Bridgerton 2. évadában az egyik főszereplőt, pontosabban Kate Sharma szerepét kapta meg, aki Anthony Bridgerton szerelmét alakítja:

Ha nem lennék színész, akkor – Tenger biológus lennék.

Ha egy szuperhős franchise az életemen alapulna, a szuperképességem lenne – a villásreggeli készítése.

Ha lenne egy főcímdalom, akkor ez lenne – Johnny Clegtől a Dela című dal.

Ha egy film vagy sorozat világában kellene élnem, akkor – az Apád-anyád idejöjjön filmben élnék vagy a Vicky Cristina Barcelonában.

A Netflix két sikeres sorozatában egyidejűleg játszott szerepek miatt, Nicola Coughlan a Bridgerton második évadának forgatásáról a Derry Girls harmadik évadának forgatására ment. Egy 19 századi románcban és egy 1990-es években játszódó vígjátékban szerepelni olyasmi, amire sosem gondolt, hogy meg fog történni. A színésznőnek azt mondták, hogy modern arca van, így sosem fog ilyen szerepeket kapni. De nem is érti, hogy a modern arc mit is jelent valójában. Most pedig jöjjenek az ő mi lenne ha válaszai:

Az a személy, akivel alig várom, hogy együtt dolgozhassak – Judi Dench.

Az én pandémiás darálós sorozatom – Az Eufória.

Szívesen szerepelnék – Nem a (Parks and Recreation) remakejében, hanem Leslie Knope: The Early Years-ben. Úgy érzem játszhatnám Leslie Knope-ot a főiskolán.

Ha egy film vagy sorozat világában kellene élnem, akkor – Romy and Michele’s High School Reunion filmet választanám.

Ha egy szuperhős franchise az életemről szólna, a szuperképességem az lenne – valószínűleg az alvó lány. A munkahelyemen is erről ismernek, ha van 10 perc szabadidőm, akkor szunyókálok.

A társadalmi ügy, amiért szenvedélyesen küzdök – az az LMBTQ jogok. Egy meleg karaktert játszok a Derry Girlsben és átérzem a felelősségét, amikor akkor elvállaltam ezt a szerepet és amikor még Észak-Írországban még mindig nem volt legális a melegházasság.

Amikor Phoebe Dynevor befejezte a Bridgerton első évadának forgatását, fel se ocsúdott és már került is egy újabb dologba, ami a karantén volt. A sorozat megjelenése után sokkolta, hogy ilyen népszerű lett a sorozat és mostanára kezdi felfogni milyen árat kell fizetnie a népszerűségért. Most az ő mi lenne ha válaszai érkeznek:

A személy, akivel alig várom, hogy együtt dolgozhassak – Greta Gerwig, mivel hatalmas megszállottja vagyok.

A járványos darálós sorozatom – a Morning Show.

Szívesen szerepelnék egy remakeben – Nem hiszem, hogy ezt valaha is ugyanúgy meg lehet csinálni, de ha egyszer valaki újraforgatná, akkor az Egy hatás alatt álló nő lenne az, amiben benne lennék.

A társadalmi ügy, amiért szenvedélyesen rajongok – Az Action Aide nagykövete vagyok és már régóta. Hihetetlen, amit a fiatal nők segítéséért tesznek szerte a világon, legyen szó oktatásról, tamponról vagy bármi másról.

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez