Kezdőlap 2. évad Regé-Jean Page nem tér vissza a Bridgerton második évadára

Regé-Jean Page nem tér vissza a Bridgerton második évadára

Írta: dee

Regé-Jean Page, aki a Bridgerton sorozat első évadában Hastings hercegét formálta meg, nem fog visszatérni a második évadban. Sajnos a szívtiprótól, aki mindenkit elbűvölt most búcsúzhatunk, mivel a későbbiekben nem láthatjuk a képernyőn, ezt maga Lady Whistledown is megerősítette és nemcsak a készítők.

Hogy pontosan miért is búcsúzunk?

A Deadline értesülése szerint, a színészt, Paget csak egy évadra szerződtették le és a terv is mindig az volt, hogy az első évadban fog szerepelni, nem terveztek vele a későbbiekre, már csak A Herceg és Én kötet alapján sem. A karakterére továbbra is fognak hivatkozni, de már nem fog megjelenni.

Pedig a második kötetben a Bridgerton családi birtokon, Aubrey Hallban határozottan feltűnik még, amikor is Pall Mallt játszanak. (Mégsem fog megjelenni a sorozat 2. évadában.)

Phoebe Dynevor továbbra is a sorozat részese lesz, amit szintén megerősítettek.

Lady Whistledown kiadott egy közleményt, amiben mindkét hírt megerősítették:

Kedves olvasó!
Amíg minden tekintet Lord Anthony Bridgerton vikomteszének megtalálására szegeződik, addig mi búcsúzunk Regé-Jean Pagetől, aki olyan diadalmasan eljátszotta Hastings hercegét. Hiányozni fog Simon jelenléte a képernyőn, de mindig a Bridgerton család tagja marad. Daphne továbbra is odaadó feleség és testvér marad, aki segíteni fog a bátyjának eligazodni a közelgő báli szezonba és annak felhozatalában – még több intrika és romantika jön, mint amennyit már az olvasóim képesek elviselni. 🐝
A önök hűséges barátja,
Lady Whistledown
0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez