Kezdőlap 2. évad Megvan ki játssza Edwinat és egy új karakter is csatlakozik a Bridgerton sorozathoz

Megvan ki játssza Edwinat és egy új karakter is csatlakozik a Bridgerton sorozathoz

Írta: dee

Nálunk hajnali idő szerint tette közzé a Deadline, hogy ki fogja játszani a 2. évadban Kate Sharma húgát, Edwinat, így a szerepet Charithra Chandran angol-indiai származású színésznő kapta. Mellette egy új karakter is csatlakozik, aki nem szerepel a könyvekbe és Jacket alakíthatja Rupert Young angol színész.

A páros a 2. évadban csatlakozik a már korábban bejelentett Simone Ashleyhez, aki Kate Sharma karakterét formálhatja meg.

A folytatásban, amit nagy valószínűséggel még idén tavasszal elkezdenek forgatni az Egyesült Királyságban, a legidősebb Bridgerton testvér, Anthony házassági törekvéseit meséli el, úgy ahogy Julia Quinn, második kötete, A Vikomt, aki engem szeretett is.

Ashley játssza a Anthony vonzódásának tárgyát, Kate Sharmat, de Chandran a húgát, Edwinat, akit először szemel ki magának a férfi, mivel úgy gondolja, hogy jobb ha nem szerelmi házasságot köt és így ha korán eltávozna, akkor nem sebzi meg a lányt.

Rupert Young karaktere, Jack a társaság újabb tagját alakítja, aki kapcsolatban áll az az egyik legnevezetesebb családdal, a Bridgertonnal. A karakterét a sorozat számára alkották meg, így a könyvekben semmilyen formában nem találkozhatunk vele.

A Bridgerton a második évadában a készítők továbbra is egy színes etnikummal rendelkező társaságot vonultatnak fel. Kate és Edwina vezetékneve a regényekben, Sheffield, de a sorozat producerei úgy gondolták, hogy a castingolt tagok származása miatt ezt megváltoztatják, Sharmara, hogy könnyebben be tudják őket a Bridgertonba illeszteni.

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez