Kezdőlap 2. évad A Bridgerton sztárjai a 2. évadról beszéltek a Screen Actors Guild Paneljén

A Bridgerton sztárjai a 2. évadról beszéltek a Screen Actors Guild Paneljén

Írta: dee

A Deadline hozott el egy összefoglalót a szerdán virtuálisan megrendezett Screen Actors Guild paneljéről, ahol a Bridgerton sztárjai megjelentek és a sorozat 2. évadáról beszélgettek, közben ünnepelték, hogy milyen visszhangja volt és a népszerűségét.

Luke Newton, akit mindenki Colin Bridgertonként ismer, az instagram bejegyzéséről kérdezték, amiben azt említette, hogy a “A fiúk visszatértek a városba.”

Tisztáznom kell a dolgokat a forgatásról, valójában még nem kezdtük el…de mindenki külön-külön készül és várja a második évadot.

Martins Imhangbe (Will Mondrich) így nyilatkozott:

Úgy érzem ez egy új világ, minden túlzás nélkül. Szóval izgalmas várni, hogy egy új helyen vagy. Izgalmas időszak ez.

Jessica Madsen, a stáb egyik tagja ezt mondta róla:

Nagyon érdekes formákat öltenek, de közben tiszteletben tartják a könyveket is. Így én is azt hiszem, hogy nagyon érdekes lesz.

A sorozatban Sir Henry Granvillet alakító színész, Julian Ovenden és Golda Rosheuvel (Sarolta királynő)kitért arra is, hogy a világjárvány miként fogja befolyásolni a forgatást:

Nagyon sok maszkos bál lesz, – Julian Ovenden.

Jól olajozott gépként fogunk együtt működni, – Golda Rosheuvel.

A SAG sajtótájékoztatóján arról is beszéltek, hogy milyen volt megélni azt, hogy ennyire népszerű lett a Karácsonykor debütáló Bridgerton sorozat.

A Zoom teremben arra voltak kíváncsiak az újságírók, hogy a szereplők számítottak-e ekkora visszhangra.

Azt hiszem attól a pillanattól kezdve, hogy elstartolt, csak felfelé vezetett az út és a sorozat felülmúlta a várakozásunkat. Tényleg, bármennyire is készíted magad erre, ilyenre nem tudsz felkészülni, mint ami Karácsonykor történt, úgyhogy nekünk se tartott sokáig észrevenni, hogy mekkora reakciót váltott ki. – Luke Newton.

A stáb tagjainak nézőpontjaiban számos tényező állt a sorozat sikere mögött.

Úgy gondoljuk ez a rengeteg szeretet, örömöt vitt az emberek otthonába. Különösen egy ilyen helyzetben.

Ovenden is beszélt a sorozat sikerességéről:

Jó benne lenni egy ilyenbe, ami ekkora visszhangot kelt és boldogságot hoz, főleg egy ilyen időszakban. Gondolom, hogy a Karácsony sokunk számára elég nyomorúságos volt, így ez olyan volt, mint egy hatalmas ajándék. Egy fontos esemény, ami a televízióban volt.

Talán a sorozat visszhangjának egy része az időzítéstől is függött, tette hozzá pár sztár.

Sok ember át tudta érezni az egészet és így jó időben jött ki. Akkor, amikor az embereknek valóban jól kellene érezniük magukat. – Kathryn Drysdale (Genevieve Delacroix)

Golda Rosheuvel az örömét fejezte még ki, hogy benne lehet ebbe a sorozatba:

Igazi öröm, hogy képviselhetem ezt a világot, ezt a színes világot és a világ mindenféle kis csínját-bínját. Nagyon csodálatos és igazán különleges.

Drysdale szerint a sorozat a népszerűségéért Shonda Rhimes-nek köszönheti, a neves producernek, aki a Netflixnél először a Bridgerton sorozaton dolgozott.

Úgy érzem, hogy bár fizikailag Shonda nincs a forgatáson, de mindennap érezni a jelenlétét, mert olyan hatalmas erővel bír a műsorban. A Shondaland energiája beszivárog az egész forgatásra is. Félelmetes egy nő.

A Bridgertont két kategóriában is jelölték a 27. Screen Actors Guild díjátadón, ami április 5.-én kerül megrendezésre. Reméljük, hogy díjakra is sikerül beváltani a jelöléseket a színészeknek és a sorozatnak is.

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez