Kezdőlap Cast Phoebe Dynevor a Charlotte Tilbury márka nagykövete lett

Phoebe Dynevor a Charlotte Tilbury márka nagykövete lett

Írta: dee

Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton) a Charlotte Tilbury sminkmárka nagykövete lett, ahol az új termékeit mutatja be a luxuscikkeket árusító smink és bőrápolási márkának:

001.jpg002.jpg003.jpg006.jpg007.jpg008.jpg
Phoebe Dynevor nagykövete lett a Charlotte Tilbury sminkmárkának, mivel a Bridgerton első évada alatt rengetegszer viselte magát ennek a márkának a termékeit:
Nagyon örülök, hogy nagykövetként csatlakozhatok Charlotte Tilbury márkájához. Charlotte egy legendás sminkmester és évek óta csodálom a termékeit. Még a Bridgerton forgatásán is a sminkmestere a Pillow Talk névre hallgató rúzst használta Daphne ajkain!
A színésznő izgatott, hogy egy olyan márkával dolgozhat együtt, ami a jótékonykodásra is nagy hangsúlyt fektet. Az idei ünnepi szezon alkalmával, minden eladott Charlotte Tilbury termék után 20 dollárt adományoz a Women for Women International nevű szervezetnek, ami a háborús övezetben élő nők támogatására összpontosít:
Imádtam részt venni Charlotte ünnepi kampányában. A legjobban azt szeretem, hogy ez a kampány nemcsak a partnerséget ünnepli, hanem a célja a kedvesség, szeretet és a Women for Women International szervezetnek megy a befolyt összeg.
Az alapító, sminkmester, Charlotte Tilbury ugyanilyen izgatott, hogy a tehetséges, csodálatos színésznővel dolgozhat együtt:
Beleszerettem Phoebebe, amikor láttam a Bridgertonban, teljesen biztos voltam benne, hogy a Pillow Talk nevezetű rúzst viseli – és amikor tényleg megtudtam, hogy azt viselt, akkor biztosan tudtam, hogy ez a társulás a csillagok között kötettett. Imádom Phoebe elkötelezettségét, hogy a platformját céltudatosan és a jó érdekében használja. Ő testesíti meg igazán az idei év ünnepi kollekció sztárerejét és jótékony energiáját. Alig várom, hogy még többet megoszthassunk ebből a varázsból veletek, amit együtt hozunk létre!
0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez