Kezdőlap 2. évad Wonderland Magazine – Simone Ashley fotósorozat és interjú

Wonderland Magazine – Simone Ashley fotósorozat és interjú

Írta: dee

Simone Ashleyvel (Kate Sharma) készített egy interjút és fotósorozatot a Wonderland Magazine, amiben a Bridgerton sorozatbeli szerepéről mesél. A Képtárba 6 HQ minőségű kép került fel:

003.jpg004.jpg005.jpg006.jpg
001.jpg002.jpg
Simone Ashley, a Szexoktatás egyik sztárja mesélt arról milyen “intenzív” edzésprogramja volt a Bridgerton forgatása alatt és úgy tűnik az sokkal durvább volt, mint amit a Szexoktatás alatt elvártak tőle.
A Bridgerton sokkal intenzívebb volt, mint a Szexoktatás, abban az értelemben, hogyha éppen nem forgattam, akkor lovagoltam, edzettem és próbáltam. Akcentus oktatáson vagy épp edzésen veszek részt közben. Lovagolok…ezelőtt még sosem lovagoltam. Egyszer lovagoltam, évekkel ezelőtt, de most intenzív edzésen vettem részt és kiderült, hogy őstehetség vagyok, úgyhogy ez nagyszerű érzés. Mindig is tudtam, hogy ez az a szerep, amit nekem szántak.
A testmozgás mellett, Simone megjegyezte, hogy a Bridgertonban viselt ruhaköltemények egy teljesen más módon alakították át a testét.
Soha nem viseltem még fűzőt,szóval ezt meg kellett szoknom. A testem határozottan megváltozott tőle, amikor viseltem és ez kicsit változtatott a testtartásomon is, ami által még jobban beleillek ebbe a korszakba.
Simone a Bridgerton sorozatban, Kate Sharmat fogja alakítani, aki a könyvekben Kate Sheffield, de a sorozat készítői megváltoztatták a vezetéknevét, hogy jobban illeszkedjen indiai származásához. Kate lesz Anthony Bridgerton szerelme, annak ellenére, hogy eltökélte, hogy nem köt szerelmi házasságot:
Kate egy okos,makacs fiatal nő, akit nem lehet hülyére venni – Anthony Bridgerton sem kivétel ez alól.
0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez