Kezdőlap Bridgerton Phoebe Dynevor a ‘Call My Agent’ Remake-ben

Phoebe Dynevor a ‘Call My Agent’ Remake-ben

Írta: dee

Nemrég kiderült, hogy Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton) a ‘Call My Agent’ Remake-ben kapott szerepet, ami jövőre jelenhet meg a Sundance Now csatornán:

Eddig a projekthez csatlakozott Chelsey Crisp, Jack Davenport, Lydia Leonard, Maggie Steed, Prasanna Puwanarajah, Hiftu Quasem, Fola Evans-Akingbola, Rebecca Humphries, Harry Trevaldwyn, Tim McInnerny, Natasha Little, Edward Bluemel, Eleonore Arnaud és Jim Broadben. 

Most Phoebe Dynevor, Dominic West, Jessica Oyelowo és David Oyelowo csatlakoztak, mint mellékszereplők Kelly MacDonaldhoz, Helen Bonham Carterhez és Olivia Williamshez.

Várhatóan 2022-ben mutathatják be a sorozatot az Egyesült Királyságban a Sundance Now csatornáján, utána pedig minden bizonnyal az Egyesült Államokban is megjelenik.

Az adaptáció megtartja a francia sorozat lényegét, ami nemzetközi szintű sikert aratott a Netflixen, amiben egy párizsi tehetségkutató ügynökség alkalmazottainak küzdeniük kell azért, hogy a sztárvendégeik boldogok legyenek és az üzletük fennmaradjon az alapítójuk hirtelen halála után is.

 

 

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez