Kezdőlap 2. évad Bridgerton 2. évad – Leállt a forgatás!

Bridgerton 2. évad – Leállt a forgatás!

Írta: dee

A Netflix egy héten belül már másodjára állította le a Bridgerton 2. évadának forgatását, pár napja csak egy napra állt le a forgatás, mivel egy stábtag koronavírus tesztje lett pozitív, de most határozatlan időre felfüggesztették a munkálatokat:

A Netflix határozatlan időre szünetelteti a forgatást, mivel a szolgáltató és a Shondaland producerei is az Egyesült Királyságban megjelenő Delta variáns miatt a biztonságra törekednek.

A szolgáltató nem kívánta kommentálni, hogy a stábtagok közül fertőződött meg valaki vagy az egyik színész, de mivel a szünet határozatlan időre szól, így valószínű, hogy az egyik színész lehet az. Akárhogy is most elkülönítik azt a személyt.

A Bridgertont 24 órára csütörtökön állították le, miután a személyzet egyik tagjának a tesztje lett pozitív. A munkálatok még tegnapig folytatódtak, de most ismét teljesen leálltak.

A Netflix mindegyik sorozatainak és filmjének a forgatásán nagyon elővigyázatosak és több tesztet is csinálnak nap, mint nap, mivel ez az új variáns gyorsan terjed a lakosság körében. Jelenleg közel 52 ezer ember tesztje pozitív az országban és eddig 49 haláleset történt.

Reméljük hamarosan újra folytatódnak a munkálatok és egyik színész sem, stábtag sem vészeli át nehezen ezt az időszakot.

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez