Kezdőlap 2. évad People Magazine – Simone Ashley interjú

People Magazine – Simone Ashley interjú

Írta: dee

Simone Ashleyvel (Kate Sharma) interjút készített a People Magazin, amiben arról beszél milyen Phoebe Dynevorral együtt dolgozni és miként élte meg, hogy egy ilyen népszerű sorozatba, mint a Bridgerton bekerült:

Simone Ashley nagyon is jól érzi magát a Bridgerton forgatásán, de bevallása szerint nincs idő arra, hogy csak úgy ott lógjon:

A Bridgertonban nem igazán várakozunk. Mindig sok a dolgunk, ami nagyszerű. Nem szeretem, ha túl sok időt töltök láblógatással.

A felvételek között gyakran táncpróbáik és lovaglóóráik vannak, habár talál azért pillanatot arra, hogy Jonathan Baileyvel (Anthony Bridgerton) jól érezzék magukat. És Phoebe Dynevor a tavalyi évad sztárja, Daphne Bridgerton az, aki igazán a szárnyai alá vette az újoncot.

Annyira kedves. Volt egy hét, amikor nagyon stresszes voltam, de ő elvitt egy pilates órára, ami nagyon jó volt. És egy kis csajod időt töltöttünk el együtt.

Ashley azt is elárulta, hogy az egész stáb “annyira támogató”.

Egy csapat vagyunk és így ebben az értelemben nincs önzés. Mindenki tudja, hogy egy csónakban evezünk és együtt vagyunk ebbe benne.

Ashley karaktere, Kate Sharma lesz a sármőr, Jonathan Bailey karakterének a szerelme a 2. évadban, de azt mondja ne várjuk, hogy gyorsan beleszeressen. A színésznő Kate-t “sportosnak és versenyző típusnak írja le” és “nagyon okosnak”.

A saját ösztöneire hallgat és nem hagyja magát könnyen befolyásolni attól, amit mindenki más tesz. Több sebezhető pillanatban is láthatjuk őt és egy kicsit jobban megismerhetjük a hátterét, a családi traumáját, amit magában hordoz. Sok közös van benne az emberekkel, így könnyen lehet vele azonosulni.

Bár eddig a színészek és stáb is szűkszavú a következő évaddal kapcsolatban, de Simone Ashley így nyilatkozik róla:

Csodálatos lesz. Láttam kis részleteket, amik bámulatosnak néznek ki. Nagyon büszke vagyok mindannyiunkra, a színészekre és a stábra is. Szerintem mindenki nagyszerűen csinálja.

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez