Kezdőlap 2. évad Harper’s Bazaar UK – Phoebe Dynevor interjú és fotósorozat

Harper’s Bazaar UK – Phoebe Dynevor interjú és fotósorozat

Írta: dee

Phoebe Dynevorral (Daphne Bridgerton) készített egy interjút és fotósorozatot a Harper’s Bazaar UK Magazin, amiben a Bridgerton második évadáról is beszél. A képtárba 23 HQ minőségű kép került fel:

001.jpg002.jpg004.jpg005.jpg006.jpg007.jpg
016.jpg017.jpg018.jpg019.jpg020.jpg021.jpg
A Harper’s Bazaar UK magazinnak adott interjúból a Bridgertonról szóló részeket hoztuk el nektek, de ide kattintva elolvashatjátok az egészet angolul.
Az interjú előtt Phoebe Dynevor újra elolvasta a tavaly decemberi naplóbejegyzését, amikor a Bridgerton először került a Netflix képernyőjére.
Szó szerint ezt írtam: a sorozat megjelent; néhány embernek tetszik, én pedig megint a bátyámmal vitatkozok. – nevet ezen a színésznő, ahogy meséli. – Azt hittem, hogy ez csak egy újabb projekt. Nem gondoltam, hogy bárkit is érdekelni fog. Mindannyian bezárkóztunk, otthon ragadtunk és semmi sem változott akkor.
De természetesen a Bridgerton nagyon is messze állt a “csak egy projekttől”, mivel hatalmas sikert aratott. Dynevort a sorozat által világszerte megismerték, amiről így nyilatkozik:
Az első évadban az emberek azt mondták nekem, hogy ‘tudod, ez akár hatalmas siker lehet’, de mindaddig amíg nem történik meg és nem éled át, nem hiszed el és nem is fogod érteni. Eléggé testen kívüli élmény és furcsa is. Csak akkor jöttem rá, hogy ha pizsamában megyek ki a házból, akkor lehet, hogy valaki fotózni fog – ami nagyon ijesztő is egyben – amikor újra elkezdtünk eljárni otthonról.
Aki először kapcsolatba lépett Dynevorral, az nem más volt, mint Daisy Edgar-Jones a ‘Normal People’ sztárja, mivel ő is ugyanezen ment át, mint Daphnet alakító színésznő:
Eléggé bizarr. Megkeresett és FaceTimeoztunk az első héten, amikor a Bridgerton kijött. Egyáltalán nem ismertem őt, de nagyon kedves volt és nagyon is hasonló helyzetben voltunk. Erről beszélgettünk egymással és át tudtuk érezni a másik helyzetét.
‘Daphnenak van egyfajta magabiztossága és most már én is ezt közvetítem.’
A mai divatot könnyű viselni, de a régenskorabelit nem igazán, amit a színésznő hónapokig viselt a forgatáson és irigylésre méltó tartást adott neki:
Szuperegyenesen kell állni azokban a fűzőkben és hátra kell húzni bennük a vállaidat is. Daphnenak rendelkeznie kellett egyfajta magabiztossággal, ami azt jelenti, hogy bármit könnyen le tudsz rázni magadról. Én most ezt közvetítem: Daphne képes színlelni, akkor én is képes vagyok erre…
A második évad forgatása a közepénél tart, amelyben Daphne, aki most már Hastings hercegnéje és egyben anya is, periférikusabb szerepet kap és a középpontba bátyja, Anthony Bridgerton kerül, akinek a szerelmi történetét követhetjük majd nyomon. Dynevor most arról beszél miben változott a karaktere:
Érettebbé vált. Annyira szórakoztató játszani, mert ismeri teljesen önmagát és kimondja, amit gondol.
A rajongók nagy bánatára, Regé-Jean Page azonban nem fog feltűnni:
Mindenkinek meg van a saját útja a karrierje során és ez az ő döntése volt, de szerintem egyben okos is döntés volt a részéről.
Vajon hiányzik Dynevornak?
Természetesen! Én és Regé annyi mindenen mentünk keresztül együtt és ez mindig velem marad. Eléggé hihetetlen élmény volt mindkettőnk számára és mindeközben csak egymásra támaszkodhattunk, szóval igen, furcsa, hogy nem lesz ott a második évadban.
0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez