Kezdőlap Charithra Chandran Charithra Chandran főszerepet kapott a How To Date Billy Walsh című romantikus komédiában

Charithra Chandran főszerepet kapott a How To Date Billy Walsh című romantikus komédiában

Írta: dee

Charithra Chandran (Edwina Sharma) főszerepet kapott a ‘How to Date Billy Walsh’ című romantikus komédiában, Sebastian Croft és Tanner Buchanan mellett. A film az Amazon Prime Video-ra érkezik 2023-ban:

A ‘How to Date Billy Walsh’ forgatása már elkezdődött, a film premierje pedig kizárólag a Prime Videon lesz, több mint 240 országban és térségekben.

A tinédzser Amelia (Charithra Chandran) és Archie (Sebastian Croft) gyerekkoruk óta a legjobb barátok. Archie mindig ott volt, hogy megvívja Amelia csatáit és nevessen a viccein, miközben folyamatosan a szerelméért és a szeretetéért küzd. Archie, amióta az eszét tudja, szerelmes a legjobb barátjába. Éppen,amikor összeszedi a bátorságát, hogy elmondja az érzéseit, Amelia fülig szerelmes lesz Billy Walshba, az új amerikai cserediákba. A szívét összetörve, Archie mindent megtesz, hogy távol tartsa Ameliat és Billyt, de végül közelebb hozza őket egymáshoz és ezzel egyúttal megkockáztatja, hogy elveszíti a legjobb barátját.

A filmet Alex Sanjiv Pillai rendezi, Alex J. Farrell és Greer Ellison forgatókönyve alapján. Közreműködik Matt Williams és Neil Jones.

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez