Kezdőlap Charithra Chandran Charithra Chandran egy rom-kom podcast sorozatban kapott szerepet

Charithra Chandran egy rom-kom podcast sorozatban kapott szerepet

Írta: dee

Charithra Chandran (Edwina Sharma) egy rom-kom podcast sorozatban kapott szerepet, pontosabban a ‘A Mid-Semester Night’s Dream című sorozatban kapott főszerepet:

A Meet Cute nevű, rom-kom történetekre specializálódott podcast cégtől fog érkezni ez a sorozat.

A sorozat egy csoport végzős diák életét követi nyomon, akik egy szemeszteri Shakespeare: Szentivánéji álom című darabját tanulják és felfedeznek belőle egy varázslatos kiadást, amelytől az emberek szerelmesek lesznek abba, aki felolvas nekik belőle.

Őszi félév van az Athinai Állami Egyetemen, ahol Mia, Lyle, Helen és Demetri szerelmi négyszögben vannak. Lyle és Demetri is odavan Miáért, aki azonban Lylera vetett szemet. Eközben Helen továbbra is Demetriért, hiába ért már véget a románcuk, azután sóvárog. A szövetségek és a vonzódásuk tárgya mind megváltozik, amikor Patrick, az akadémia és az arrogáns Oberman professzor által kitaszított tanársegéd a varázslatos könyv segítségével felfordulást okoz az osztályban.

A podcastben részt vesz, Rasha Zamamiri, Elliott Ross, Craig First és Joseph Lymous.

A forgatókönyvet Danielle Evenson és Heather Huntigton írta, a rendezője pedig Suha Araj lesz a projektnek. Jenn Nielson a társproducerként és Sean Paulson hangproducerként működik közre.

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez