Kezdőlap 1. évad Bridgerton Spinoff 1. évad – Új tagokkal bővült az előzménysorozat

Bridgerton Spinoff 1. évad – Új tagokkal bővült az előzménysorozat

Írta: dee

A Deadline nemrég tette közzé a hírt, hogy a Bridgerton előzménysorozata, ami Sarolta királyné életét mutatja be, most két új taggal bővült:

A Sarolta királyné eredetéről szóló Bridgerton spinoff bővíti a királyságát. A Deadline értesülései szerint Katie Brayben és Keir Charles brit színészek fogják játszani a visszatérő szereplőket, Vivian Ledgert és Lord Ledgert.

A Netflix limitált sorozatának középpontjában a Bridgerton sorozathoz hozzáadott, Golda Rosheuvel által alakított, újragondolt karakter, a fiatal Sarolta királynő felemelkedése áll majd. A spinoff elmeséli a fiatal Violet Bridgerton és a fiatal Lady Danbury történetét.

Sarolta királynő nem szerepelt Julia Quinn által megálmodott világban, amelyek Shonda Rhimes Netflix sorozatát ihlették. A karaktere hamar a rajongók kedvencévé vált.

Shonda Rhimes írja a spinoffot és Betsy Beers, Tom Verica mellett ő lesz az egyik executive producer.

Sok néző nem ismerte Sarolta királynő hátterét, mielőtt a Bridgerton megismertette volna őt a világgal és nagyon örülünk, hogy ez az új sorozat tovább bővíti a történetét és a Bridgerton világát. Shonda és csapata átgondoltan építik ki a Bridgerton-univerzumot, hogy a rajongók számára továbbra is ugyanazt a minőséget és stílust nyújthassák, amit szeretnek. Azzal pedig, hogy most tervezzük és készítjük elő az összes következő évadot, reméljük, hogy olyan tempót is tudunk tartani, amely még a legelszántabb nézőket is teljesen kielégíti. – Bela Bajaria a Netflix globális tévésorozat felelős vezetője.

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez