Kezdőlap 1. évad Bridgerton: Charlotte királynő – Új információk a spin-off sorozatról

Bridgerton: Charlotte királynő – Új információk a spin-off sorozatról

Írta: dee

Megjelent egy cikk, amiben a Bridgerton spin-off sorozatáról, a Charlotte királynőről jelentek meg részletek, hogy várhatóan mikor jelenhet meg, miről fog pontosabb szólni:

A Bridgerton spin-offja, “Charlotte” címmel fog megjelenni a Netflixen. A Bridgerton nagy sikert aratott a platformon, mivel 63 millió háztartásban nézték meg. A mai napig is a sorozat az 5. legnépszerűbb a Netflixen és a rajongók izgatottan várják a következő évadot, de közben már a szolgáltató egy másik sorozaton dolgozik.

Shonda Rhimes készíti a Charlotte királynő történetéről készülő spin-off sorozatot. A sorozat nemcsak a királynő életét követi nyomon, hanem Violet Bridgerton és Lady Danbury életét is. Charlotte királynő egy valós személy, akit új karakterként vezettek be a sorozatba és Shonda Rhimes szerint ez a legjobb döntés volt.

A történet leírása:

A sorozat Charlotte királynő történetére fog koncentrálni. Látni fogjuk a karakter eredettörténetét. Charlotte királynő Nagy-Britannia királynője volt. Azonban ezt még nem erősítették meg, hogy a sorozat teljes egészében a királynőn alapul-e. Julia Quinn a könyvek írója pedig külön örül, hogy nem írt róla a könyveiben, mert a sorozatban szereplő karaktere elképesztő.

Az anyasorozatban a királynőt, Golda Rosheuvel játszotta és egy interjú során elárulta, hogy a készülő spin-offban rengeteg történelmi karaktert és utalást láthatunk majd.

A Bridgerton spin-offja, a ‘Charlotte’ 2022 karácsonya előtt fog megjelenni, de egyelőre pontos premierdátumot nem kapott. 

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez