Kezdőlap 3. évad Bridgerton 3. és 4. évad – Mire számíthatunk az új évadokban!?

Bridgerton 3. és 4. évad – Mire számíthatunk az új évadokban!?

Írta: dee

A Bridgerton család színészei beszélnek arról, hogy mire számíthatunk a harmadik és negyedik évadban a The Hollywood Reporternek adott interjúban:

A régóta várt második évad végén a rajongók a székük peremén ülve várták már, hogy mi lesz a következő évadokban. A harmadik és negyedik évadot már berendelték – egy Sarolta királynőről szóló spinoff sorozattal együtt – most pedig a The Hollywood Reporter beszélgetett a színészekkel, hogy szerintük mit tartogat számunkra a Bridgerton univerzum.

Julia Quinn népszerű Bridgerton sorozatának mind a nyolc regénye a nyolc testvér valamelyikéről szól. Ha a sorozat továbbra is követi a regények sorrendjét, akkor a következő kötet/évad a második Bridgerton fiúról szól, Benedictről. (A Netflix egyelőre továbbra sem erősített meg ezzel kapcsolatban semmit.) Közben a második évad sztárja, Simone Ashley, aki Kate Sharmat alakítja megerősítette, hogy visszatér a harmadik évadban:

Vikomtesz lesz belőle, így izgatottan várom a történet folytatását. – Simone Ashley.

Ami Jonathan Baileyt illeti ő reméli, hogy Kate és Anthony még több örömteli pillanatot élhetnek át, mint a második évad végén az egybekelésük és hozzátette, hogy az utolsó közös jelenetük a fináléban volt az egyik kedvence a sorozatból.

Lesznek bonyodalmak előttük. Nem egyszerű közemberek. Tudom, hogy egységként fognak működni és tudom, hogy a férfi is odaadó lesz a nő iránt, szóval izgatottan várom, hogy felfedezzem és láthassam ezt. A könyvben és a forrásanyagban annyi minden van a nő és a férfi múltjáról, szóval talán látni fogunk olyan beszélgetéseket, ahol ezt még jobban bemutatják és igazán gazdag kapcsolatuk van, amit feltárni igazán nagyszerű lesz. A lassú izzás szerintem még évekig folytatódni fog. – Jonathan Bailey.

A második évad elején, amely március 25.-én jelent meg rekord nézettséggel, Anthony (Jonathan Bailey) Kate húgának, az évad ‘gyémántjának’, Edwinának (Charithra Chandran) udvarolt, mert úgy vélte, hogy jó, kedves feleség válik belőle, ez volt minden vágya, mielőtt Kate felforgatta az életét. Bár Chandrant hivatalosan még nem erősítették meg a további évadokban, de a színésznő reménykedik a karaktere történetének folytatásában.

Nyilvánvalóan szeretném, ha Edwina megtalálná a szerelmet, de úgy gondolom, hogy előbb egy sokkal fontosabb történetet kell elmesélni – és utána jöhet a szerelem – ami az önfelfedezéséről szól. Remélem, legalábbis rövid távon sok izgalom és kaland vár Edwinára. – Charithra Chandran.

Ahogy a különböző Bridgerton románcok kibontakoznak a regények és sorozat alapján, az egyetlen közös szál bennük az Lady Whistledown, ismertebb nevén Lady Penelope Featherington. Ebben az évadban Penelope a híres társasági lap rovatvezetője egy üzletibb jellegű szerepbe lép. De minden összeomlik, amikor az utolsó epizódban brutálisan összeveszik a legjobb barátnőjével, Eloisezal, amikor a Bridgerton lány rájön a titkára.

Nagyon kíváncsi vagyok, hova vezet Lady Whistledown útja legközelebb. Amint keresztülment megerősíti egy kicsit, gondolom. Ebben az évadban olyan utazáson van, ahol láthatjuk a sikerét, hogy Lady Whistledown milyen hatással van rá, amiről ő maga se tud. Szerintem egy bizonyos szempontból kicsit arrogáns lett és nagyon is rászorul Eloise dicséretére. Rengeteg mindent kell észben tartania egyszerre  és nem kezeli olyan jól, mint szeretné. Azt hiszem ez egy igazi büszkeség előtti bukás, ami kijár neki. Szerintem itt már mélyre zuhant, amennyire csak tudott és közben elveszítette Eloiset és Colint is. Whistledown maradt neki. Úgy vélem nagyon is izgalmas lesz látni hogyan kezdődik számára a harmadik évad. – Nicola Coughlan.

Eloisezal való veszekedése után, még Penelope szíve össze is törik, amikor meghallja mit mond róla Colin.

Nagyon remélem, hogy ezzel indítjuk a következő évadot. Nagyon szeretnék többet megtudni és nem akarom idegesíteni az embereket azzal, hogy üzeneteket írogatok az íróknak, csak, hogy kiderítsem mi folyik itt. Nagyon nehéz megvédeni őt ebben a helyzetben, mert annyi jót tett végig, különösen a nyolcadik epizódban. Úgy érzem, mintha néhány ponton ő lenne a páncélos lovag. De elkövetett néhány hibát is, ami teljesen egyensúlyozza a jó dolgokat és ez frusztráló. A felhőkön lebegett attól, hogy hősnek érezhette magát. Nyilván ünnepelt és ivott néhány pohárkával a srácokkal, aztán valahogy elragadtatta magát. De nem hiszem, hogy volt benne egycseppnyi rosszindulat is. Csak szeretne a srácok közé tartozni, és szerintem nagyon is megrázná, ha tudná, hogy a nő hallotta, amit mondott róla akkor. – Luke Newton.

Ami Colin és Penelope kapcsolatának sorsát illeti, a könyvsorozat rajongói tudják, hogy a párnak saját szerelmi története lesz.

Azt hiszem az alapokat már lefektettük és szerintem jó volt ilyen lassan felfedezni. Nagyon jó különböző szerelmi történeteket bemutatni és látni majd, ahogy ez a két barát, fokozatosan, remélhetőleg talán szerelembe is esik. Nagyon izgatottan várom mit hoz a jövő és Colin meddig bírja még úgy, hogy nem veszi észre azt, ami a szeme előtt van. – Luke Newton.

Most, hogy Eloise ismeri Penelope valódi kilétét, lehet, hogy Colin lesz a következő Bridgerton, aki erre rájön?

Alig várom, hogy ezt olvashassam, amikor megtörténik. Remélem, előbb, mint utóbb fog, mert alig várom, hogy láthassam a reakcióját. Nyilván nagyon szoros vele a kapcsolata, akárcsak Eloisezal, de azt hiszem ez nehéz lesz, mert valójában túl van a Marinás dolgokon? Ez az egyetlen botrány, amibe igazán belekeveredett Lady Whistledownnal. De akkor vajon azzal nem lesz baja, hogy hazudtak neki, ki tudja mióta? Ez a családját időnként elég nehéz helyzetbe hozta. Szóval mindenképp fel fogja kavarni a dolgokat, különösen most, hogy Eloise úgymond emiatt leírja a legjobb barátját. Igazán érdekes lesz, hogy Penelope lojális-e a Bridgertonokhoz, mert a kapcsolatuk miatt eléggé biztonságban van. Most pedig senkivel sem áll közel, mert Colin szörnyen viselkedett, Eloise pedig mindent megtudott. Nagyon izgatottan várom, hogyan bánnak a Bridgertonokkal jövőre. – Luke Newton.

Ebben az évadban, a középső Bridgerton lány, Eloise is számos új kezdetben vesz részt, köztük egy bimbózó románcba is. A következő évadok felé haladva Jessie reméli, hogy Eloise kicsit mélyebbre ássa magát a feministább és az előrehaladottabb gondolkodásmódjába.

Nagyon remélem, hogy politizálni fog. Ő lenne az a személy, akit te is látni szeretnél, hogy ezt teszi, nem? Különböző gondolatok, különböző ötletek és a társadalom különböző részeinek felfedezése. Szeretném látni, ahogyan ez tényleg kibővül. Mert jelenleg csak szívja magába az információkat, nem? Kicsit szivacsként viselkedik, de szeretném ha találna egy világos célt és politizálna. – Claudia Jessie.

Adjoa Andoh, aki a félelmetes, de bölcs Lady Danbury megszemélyesítője, reméli, hogy az elkövetkezendő évadokban több más karakterrel együtt dolgozhat, köztük Eloisezal.

Szerintem imádja Eloise tüzét és Penelopét. Azt kell mondanom, hogy bár úgy tűnik nem szentel neki túl sok figyelmet, de nagyon is kedveli Lady Featheringtont. Szerintem van valami Lady Featherington elszántságában. Nagyon szívesen látnék kettőjükből egy kicsit többet. – Adjoa Andoh.

De a színésznő kitart amellett, hogy Lady Danburynak is legyen saját romantikus története.

Szeretném, ha Lady Danburynak lenne valaki, akit szerethet. Annyira nagyszerű lenne és egyszerűen imádom az ízlését. Szóval bármit imádnék, ami lehetővé teszi, hogy még nagyobb legyen a repertoárja.

Habár a Bridgerton egyelőre csak még két évadra van megerősítve, Chris Van Dusen showrunner reméli, hogy lehetőségük lesz mind a nyolc Bridgerton testvér szerelmi történetét kiaknázni.

Igazából minden alkotó célja, hogy olyan karaktereket hozzon létre, amelyek egy sorozat időtartama alatt kitartanak és ebben az esetben olyan karaktereket sikerült létrehoznom, amelyek egy egész franchiset és több sorozatot is képesek fenntartani, mint például Sarolta királyné. Szóval ez egy olyan sorozat, amelyből több sorozat is lehet és ez a franchise tényleg képes bővülni, szóval határozottan izgatottan várom, meddig juthat még el.

 

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez