Kezdőlap 1. évad Phoebe Dynevor és Nicola Coughlan interjút adott a The Wrap Magazinnak

Phoebe Dynevor és Nicola Coughlan interjút adott a The Wrap Magazinnak

Írta: dee

Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton) és Nicola Coughlan (Penelope Featherington) adtak interjút a The Wrap Magazinnak, amiben beszélnek a Bridgerton második évadáról és, hogy a karaktereik milyen irányba fognak fejlődni, változni:

Daphne Bridgerton és Penelope Featherington olyan karakterekké fejlődtek, akik tudják, mit akarnak és nem szégyellnek tenni érte, annak ellenére, hogy a társadalomban milyen korlátozások állják az útjukat.

Noha nem is lehetett kevesebbet várni egy Rhimes által készített korabeli romantikától, Dynevor és Coughlan nagyon örülnek, hogy a karaktereik milyen irányt vesznek és, hogy évadokon át tartó konfliktusokon mennek keresztül.

„Az egyik dolog, amit az első évadban szerettem, az a megtett út volt, hogy az igazán fiatal, sebezhető és naiv Daphnet játszhattam, majd a nyolcadik rész végére megmutathattam, hogy teljesen felnőtt nő lett, aki gyermeket szült.” – mesélte Dynevor a The Wrap magazinnak.

Természetesen amíg idáig eljutottak, addig Daphne és Simon több szenvedélyes szerelmi jelenetet is leforgattak, Dynevor és Page között, ami miatt még boldogabb volt a színésznő, hogy ilyennek is a részese lehetett.

„Csak büszke vagyok rá, hogy egy valóban biztonságos környezetben dolgoztunk, ahol volt a meghittségért felelős koordinátorunk. Azt hiszem, hogy sok rendező és ember is régen kicsit bizonytalannak érezte magát az ilyen munkákkal kapcsolatban, mert, hogy ez majd kicsit összezavarja a jeleneteket? Büszke vagyok rá, hogy nem csak biztonságos környezetben tudtunk dolgozni, de jól is érezhettük magunkat és oly módon is, hogy mi is legeltethettük a szemünket a férfiakon – és nem csak ők, mint azt olyan sokszor bemutatják. És imádom, hogy a közönség szerette ezt, mert ez egy új módja azoknak a jeleneteknek. Még mindig képesek vagyunk varázslatot csempészni bele, miközben mindenki biztonságban van és nincs elnyomva.” – Phoebe Dynevor.

Coughlan dolga az volt, hogy Penelopet alakítsa, akiről a fináléban kiderül, hogy ő áll a titokzatos pletykalap mögött, a Lady Whistledown mögött. Nem kis feladat volt eltitkolni a képernyőn a nézők előtt ezt, mivel Penelope folyamatosan hintett el apró utalásokat.

„Amikor rájöttem, hogy Penelope egyben Lady Whistledown is, akkor azt gondoltam: ’Ó istenem, nem csak egy csodálatos részt adtak nekem – hanem az egész lényét. Nagyon fontos dolgot adtak nekem.’ Nehéz volt, mert bíztak bennem, de imádtam az egészet.” – meséli Coughlan, hogy mit érzett, amikor megkapta Penelope szerepét.

Coughlan karakterének lassú leleplezése az, ami azt is jelenti, hogy a karaktere milyen fontos is, aki visszatükrözi azt, amit a rajongók láthattak a „Bridgerton” első évadjában is.

„Sok szempontból egy csendes forradalom, főleg ha a szereplőválogatást is figyelembe vesszük, a nők szempontjából elmesélni a történetet és azt, hogy hagyják bemutatni a bonyolult nőket is.”

A dolgok még bonyolultabbá válnak Penelope/Lady Whistledown számára a 2. évadban – meséli Coughlan.

„Nagyon szórakoztató az egész, mert utoljára annyira finom módon kellett csinálni. Nem lehetett nyilvánvaló, mert nem akartuk, hogy a közönség rájöjjön. Szóval, amikor felfedtük a karaktert, akkor az emberek így reagáltak: „Mindjárt tudtam” és „Soha nem számítottam rá”. Nem akarok túl sokat elárulni, de ezúttal vele lehetsz a kalandjai során. És nagyon is jó, hogy végre a közönség is be lett avatva. És mindig is izgatott, hogy miképp fogom összehozni ezt, mivel az első évadban annyira ártatlan volt. Nem ismerte ezt a világot és elsőként tapasztalta csak meg. Aztán belép a második szezonba is, amikor már egy kicsit bölcsebb. Kicsit jobban ismeri a játékot, de ismeri mindkét oldalát és az egészét, ami igazán érdekes. Remekül szórakozom, nem hazudhatok.” – Nicola Coughlan.

Dynevor része is bonyolultabb lesz, annak köszönhetően, hogy Daphne mennyit fejlődött, hogy férje lett és anya vált belőle – és a tény mellett sem mehetünk el, hogy a férje, Simon nem fog megjelenni a képernyőn, mivel Page nem jelenik meg a „Bridgerton” második évadjában.

„A második évadba láthatjuk, azt hiszem azt, hogy ő valóban birtokolja ezt és végre saját magát is birtokolja, amikor belép az anya szerepbe és az, amikor tanácsokkal láthatja el Anthonyt. Most már felnőtt nő, így több hatalma van és jobban képes irányítani. És azt hiszem, hogy egy teljesen más, érdekesebb Daphnet kapunk ebben az évadban.” – Phoebe Dynevor tette hozzá még lezárásként a The Wrap magazin interjújában.

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez