Kezdőlap Filmek Phoebe Dynevor a The Colour Room film főszerepében

Phoebe Dynevor a The Colour Room film főszerepében

Írta: dee

Phoebe Dynevor, aki Bridgerton sorozatban Daphne Bridgerton megformálója most főszerepet kapott egy új filmben, a The Colour Roomban, Matthew Goode mellett, amit a Sky filmstúdió készít el.

A Deadline szerint, Dynevor fogja alakítani, Clarice Cliffet, aki egy pionír kerámia művész és az 1920-as években nagy visszhangot keltett, amikor is a brit Stoke-on-Trent kerámiaiparban dolgozott. A filmet Claire McCarthy rendezi és  díjnyertes Claire Peate írta hozzá a forgatókönyvet.

A további szereplők között még ott van, David Morissey, Darci Shaw, Kerry Fox és Luke Norris. The Colour Room forgatása a következő hónapban kezdődik és elvileg a tervek szerint az év végén a film már meg is jelenik.

The Colour Room szinopszisa: Egy elszánt, munkásosztálybeli nőről szól, Clarice Cliff útjáról, aki előretör és forradalmasítja a munkahelyét a 20. században. Clarice egy fiatal, életvidám gyári munkás az 1920-as években. A színektől és formáktól megrészegülve a nő egyre veszélyesebb kockázatokat vállal – de mégis sikerül mindig a műhely előtt járnia egy lépéssel, közben le is nyűgözi a fiatal gyártulajdonost, Colley Shortert a tehetségével és újításaival.

Clarice a neves művészettervező mellett, Fred Ridgeway tanítványaként, Colley és más nők támogatásával küzdi át magát ezen a területen. A nagy gazdasági világválság közepette biztosítja a gyár fennmaradását és jövőjét az egyik legnagyobb Art Deco tervező piacon.

A forgatókönyvíró Peate így nyilatkozott a filmről:

A történetet egyetlen ötlet ihlette: egy fiatal gyári munkás, aki maga mögött hagyja a zord, gyári valóságot és belép egy szivárvánnyal teli szobába – az öröm és lehetőségek világába.

 

1 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

1 hozzászólás

The Colour Room - Kulisszák mögötti képek - Bridgerton Hungary - A Bridgerton család rajongói oldal május 4, 2021 - 1:47 du.

[…] Phoebe Dynevor új projektjéről, a The Colour Room film forgatásáról hoztunk nektek képeket, amiken a színésznő látható, mint Clarice Cliff. A filmről korábban már írtunk, amiről itt olvashattok bővebben. […]

Válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez