Kezdőlap 2. évad Bridgerton – Shonda Rhimes elárult egy fontos részletet a következő évadokról

Bridgerton – Shonda Rhimes elárult egy fontos részletet a következő évadokról

Írta: dee

Még le sem csendesedett a Bridgerton 2. évada körül a zsongás, de máris híreket kaptunk a következő évadokról. Shonda Rhimes az Entertainment Tonight-nak adott interjújában beszél a nemrég megjelent évadról és a következő évadokról:

Mit akartál kihozni a Bridgerton 2. évadából? Mert szerintem egy kicsit kevesebb a szex benne, de több benne az esemény.

SR: Szerintem ez nagyon is igaz és ez így jó. Úgy érzem az első évad és a második évad története nagyon is eltérők, habár mindkettő ugyanoda visz minket. De úgy gondolom ez a várakozás, ami a második évadban van az előkészíti azt, amire várunk és az elég forró és szexi lesz. Felkészít arra, ami jön.

Nagy volt a nyomás rajtatok a második évad elkészítésénél az első évad sikere miatt?

SR: Tudod nem éreztünk semmilyen nyomást magunkon, főleg azért mert el voltunk foglalva azzal, hogy megcsináljuk a második évadot és nagyszerűvé tegyük. Szóval a lehető legjobb történetet akartam összehozni, hogy Julia Quinn könyveiből valami igazán nagyszerűt és izgalmasat hozzunk létre a rajongóknak. Erre koncentráltunk.

Megcsináltátok. Úgy értem, azért hiányoltuk Rege-Jean Paget, de azért hallottunk róla történeteket hol van és Phoebe Dynevor visszatért, de látunk még valaha Regével dolgozni együtt?

SR: Először is a herceg nem tűnt el teljesen. Mindig is elérhető lesz a Netflixen, ha újranézitek, de én határozottan szeretnék újra együtt dolgozni Regével. Imádom őt, ő egy csodálatos ember, nagyszerű színész és annyira tehetséges. Szóval, igen, örömmel dolgoznék vele együtt megint.

Tudjuk, hogy a 3. és 4. évad már be lett rendelve. Benedict történetével fogjátok folytatni, ahogy mindenki várja?

Mindenképpen úgy tervezünk, hogy nyolc Bridgerton testvér lesz. Szóval nyolc könyv van és határozottan azt tervezzük, hogy mindegyik testvér romantikus történetét elmeséljük. De nem feltétlenül sorrendben, de mindegyik testvér története el lesz mesélve.

És miért nem sorrendben? Mi a döntés oka?

Nos, tudjátok egy kicsit kreatívnak kell lettünk, máris keményen dolgozunk a harmadik évadon és annak megírásán. Szóval ez már folyamatban van, de tudod majd magad is láthatod, milyen izgalmas lesz.

Tudod jól, hogy most meg kell kérdeznem ki lesz a harmadik évad főszereplője?

Ezt még nem mondhatom el. Ez nagy spoiler lenne.

Én csak a spoilermentes részeket fordítottam le nektek, de aki kíváncsi a teljes interjúra az alább megtekintheti:

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez