Kezdőlap 3. évad Bridgerton 3. évad – Cselekményleírás (Spoiler!)

Bridgerton 3. évad – Cselekményleírás (Spoiler!)

Írta: dee

A forgatás hivatalos bejelentéséhez és az új szereplők közzététele mellett, ma megkaptuk a Bridgerton 3. évadának a cselekményleírását is:

A Bridgerton harmadik évada Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) szerelmi történetét meséli el:

Az új kilátásaival szemben, Penelope úgy döntött, hogy ideje férjet fogni, lehetőleg olyat, aki elég függetlenséget biztosít neki ahhoz, hogy Lady Whistledownként és távol az anyjától, nővéreitől folytathassa kettős életét. Az önbizalomhiánya miatt azonban látványosan kudarcba fulladnak Penelope házasságkötésre szőtt tervei. Ami Colint illeti, ő egy új külsővel és egy komoly feszültséggel tér vissza a nyári utazásairól, csakhogy azt kell tapasztalnia, hogy az egyetlen ember, aki mindig is nagyra értékelte, most teljesen elhidegült tőle. Colin igyekszik visszanyerni Penelope barátságát, ezért felajánlja neki, hogy mentorálja őt és segít magabiztossá válni, hogy férjet találhasson. A leckék azonban egy kicsit túl jól mennek, mivel Colin hirtelen azzal szembesül, hogy az érzései Penelope iránt lehet, hogy nem csak plátóiak. A dolgokat tovább bonyolítja a Penelope és Eloise közötti veszekedés, aki egy nem sok jót ígérő helyen talál új barátra. És ahogy Penelope megjelenése növekszik a Társaságba, így az alteregóját, Lady Whistledownt is egyre nehezebb titokban tartani.

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez