Kezdőlap 2. évad Adjoa Andoh reményei szerint Lady Danbury rátalál a szerelemre

Adjoa Andoh reményei szerint Lady Danbury rátalál a szerelemre

Írta: dee

A Bridgerton sorozat Lady Danburyt megformáló színésznője, Adjoa Andoh szorít a karakterének, hogy a második évadban rátaláljon a szerelemre. Az 58 éves színésznő pár napja adott egy interjút, amiben elárulta, hogy szeretné, ha a karaktere fejlődne és talán még szerelmes is lesz.

Többet szeretnék tudni róla és a királynőről. Ismerik egymást és mindketten régóta élnek egymás köreiben. Szeretem a kapcsolatait a többi idősebb nővel a sorozatban. Imádom, ahogy összefognak és megoldanak szituációkat, amelyekről nem is hinnéd, hogy akkor megcsinálták – főleg, hogy abban a korban a nők a férfiak tulajdonai voltak.

Melyik kapcsolatait mutatnád be szívesen?

Mindenkivel nagyon szeretik egymást, de mind függetlenek, ezért leginkább a királynő és Lady Danbury közötti kapcsolatot nézném meg szívesen. És talán láthatnánk egy kis romantikus szálat is valakivel!?

Andoh azt is elárulta, hogy melyik színésztársának a története érdekli jobban és a válasza meglepő.

Nagyon érdekel a második Bridgerton testvér, Benedict története, akit Luke Thompson kelt életre. A karaktere még nem biztos, hogy mit kezdjen az életével és igazán kedvelem őt, így kíváncsian várom mi fog vele történni.

 

 

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez