Kezdőlap 3. évad A Netflix már most berendelte 3. és 4. évadot a Bridgerton sorozatból

A Netflix már most berendelte 3. és 4. évadot a Bridgerton sorozatból

Írta: dee

A Deadline, a Netflix,  Shonda Rhimes producernő és Chris Van Dusen producer is megerősítette, hogy már a Netflix berendelte a Bridgerton sorozat 3. és 4. évadát, pedig még a 2. évad gyártása sem kezdődött el.

Hatalmas meglepetést tartogatott számunkra a Netflix és bejelentették, hogy még 4 évadon keresztül biztosan élvezhetjük Julia Quinn megálmodott világából készülő sorozatot.

A híres társasági lap is, a Lady Whistledown is lehozta a hírt:

Nagyra becsült tagjaink,

Úgy tűnik, van számotokra egy különleges bejelentésünk. A Bridgerton visszatérhet egy harmadik és negyedik évadra is. Ennek az írónak még több tintát kell vásárolnia…

Az önök hűséges barátja,

Lady Whistledown

Shonda Rhimes így nyilatkozott:

Amikor először olvastam Julia Quinn fenséges Bridgerton sorozatát, már akkor tudtam, hogy ezek olyan történetek, amelyek elvarázsolhatják a nézőket. De ennek az adaptációnak a fejlődése nem lenne sikeres a Shondaland csapata nélkül és a tagok közreműködése nélkül. Ez az új két évad erős bizalmat szavaz a munkánknak és hihetetlenül hálásnak érzem magam, hogy ilyen együttműködő és kreatív partnereink vannak, mint a Netflix. Betsy és én örülünk, hogy lehetőségünk nyílik továbbra is a Bridgerton világának bemutatása világszerte.

Bela Bajaria, a Netflix alelnöke is kommentálta a híreket:

A Bridgerton levett minket a lábunkról. A kreatív csapat, Shonda vezetésével, aki ismerte az anyagot és egy gyönyörű, érzelmekkel teli, romantikus drámát adott a tagjainknak. Izgalmas terveink vannak a jövőre nézve és úgy gondoljuk, hogy a közönség várja a folytatását. Azt tervezzük, hogy a Bridgerton még sokáig velünk marad.

Chris Van Dusen is beszámolt a hírről és egy képet is csatolt hozzá: 

Még több Bridgerton románc érkezik ebbe a szobába hamarosan! Berendelték a 3. és 4. évadot! Minden egyes részemet beleadtam a sorozat megalkotásába és az, hogy a világ továbbra is láthatja, az teljesen lenyűgöz engem. Köszönöm, Netflix.

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez