Kezdőlap 2. évad A Bridgerton alkotói és színészei beszélnek a forgatásról és a 8 évados tervről

A Bridgerton alkotói és színészei beszélnek a forgatásról és a 8 évados tervről

Írta: dee

A Deadline-nak adott interjúban a Bridgerton producere/executive producere és az 1. és 2. évad showrunnere, Chris Van Dusen, valamint Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton) és Nicola Coughlan (Penelope Featherington/Lady Whistledown) a sorozat óriási sikeréről, a második évad forgatásáról és a 8 évados tervekről beszéltek a sorozat kapcsán:

Már csak azt látni, hogy mekkora hatással volt az emberekre és azt kapni tőlük az utcán: “Hú, köszönjük, imádtuk a sorozatodat”, ezek nagyon kellemes pillanatok, különösen egy olyan időszakban, ami sokunknak meglehetősen nehéz volt. – mondta Dynevor.

Coughlan még ezt fűzte hozzá Dynevor szavaihoz:

Ez egy annyira csodálatos “menekülő” darab, ami pont annyira volt mély, hogy bevonzza az embereket.

Az első évadra ez a “hihetetlen reakció”, amit Regé-Jean Page és Phoebe Dynevor vezetett be, nem helyezett különösebben plusz nyomást a 2. évadra nézve, tette hozzá Chris Van Dusen.

Mindig is nagy nyomás nehezedett erre a sorozatra, mert ezeket a könyveket rengetegen szeretik a világban és olyan szenvedélyes rajongói vannak, akik nyomon követik az egészet, hogy ez mindig is egy kis egészséges nyomást helyezett rám, hogy jól csináljak mindent. – Chris Van Dusen.

Chris Van Dusent szinte azonnal vonzották Julia Quinn “vicces, szexi és érzelmes” regényei, amikor Shondaland megkereste, de a teljes adaptáció sosem érdekelte.

Mindig szerettem ezeket a történelmi darabokat és a műfajt is. De azt gondolom, hogy kissé hagyományosnak és konzervatívnak tartják őket és már az elejétől kezdve tudtam, hogy a Bridgertont nem ilyennek akartam. Keményen dolgoztunk, hogy ezeket a történeteket elmeséljük és a karaktereket egy igazán korabeli lencsén keresztül mutassuk be és láthatják is a díszlettől kezdve, a részletekig, a témákig mindent így adtunk vissza. A 19. században játszódik, de néha ezt elfelejted, mert amit végül felfedezhetünk benne az modern és univerzális.

Sem Dynevor, sem Coughlan nem ismerte a könyveket a meghallgatásuk előtt. Mindketten sajátosan viszonyultak a régenskori karaktereikhez.

Rengeteg különbség van köztem és Daphne között, de azt hiszem ő is értékeli a családot, amit én is nagyra tartok és abban a korban, amikor a nőknek csak egy lehetőségük volt, ugyanúgy határozottan állt hozzá, hogy megvalósítsa, mint én karrieremet. Így úgy érzem ez volt az utam Daphne felé. Még jobban csodáltam, mert megvalósította magát, meghozott egy döntést és a szerelemre is rátalált. A szexualitásuk fontos volt a történet számára és ez olyan volt, amit én, Chris, Regé és az összes érintett szerettük volna őszintén és mindenki számára biztonságos módon bemutatni. – Phoebe Dynevor.

Nicola Coughlan a karakteréről mesél kicsit részletesebben:

Bizonyos értelemben tudtam vele azonosulni, amikor láttam a fiút, akit kedvelek egy másik lánnyal táncolni és átéreztem a fájdalmát. Lenyűgöz Penelope és Lady Whistledown kettőssége is, az alacsony státuszú fiatal nőé és a társadalom legerősebb nőé.

Van Dusen nem árul el részleteket a 2. évadról, ami a második könyvre épül a “A Vikomt, aki engem szeretett”-re, amelynek a középpontjában Anthony Bridgerton áll.

Izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a csodálatos színészekhez és stábhoz, folytathatom a Bridgerton történetét.

Az első évadra Ellen Mijornick és John Glaser, a Bridgerton jelmeztervezői 7500 egyedi darabot készítettek kifejezetten a sorozat számára és ebből még több lesz.

A jelmezek a sorozat fontos részletei és természetesen a második évadban és azon is túl láthatod ezeket a csodálatos ruhadarabokat.

A kezdetektől kezdve Chris Van Dusen és Shondaland nyolc évadra terveztek a Bridgertonnal, ami mind egy-egy Bridgerton testvér szerelmi történetét meséli el.

Remélem, – válaszolta Chris Van Dusen arra a kérdésre, hogy ragaszkodnak-e a tervekhez. A sorozat 8 könyvön alapszik és azt hiszem öröm lenne, ha évadonként fedezhetnénk fel az összes testvér történetét.

A Bridgertont jelenleg 4 évadra rendelték be, de a 3. és 4. évadban Jess Brownell lesz Chris Van Dusen utódja.

Dynevor és Coughlan elárulta, hogy ők benne vannak abban az ötletben, hogy a Bridgerton sorozatból 8 évad legyen.

Sokkal több pletykát mesélhetek el. Vevő vagyok rá. – mondta Nicola Coughlan.

0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá a bejegyzéshez